maanantai 7. elokuuta 2017

Mökillä

Istun kalliolla kesäisenä aamupäivänä Baletin mökillä. Ilma on kuuma. Rintani on sidottu piukoiksi palloiksi. Harnes pitää anaalikoukun tiukasti paikoillaan. Pieni tuulenvire tuntuu oudolta suussani jonka rengasgägi pitää avoimena. Nautin lämmöstä ja naapurimökiltä kantautuvasta suomalaisesta tangosta.
JR loikoilee riippumatossa jonkin matkan päässä. Kauempana kalliota pieni ryhmä ihmisiä ottaa aurinkoa. Joku kävelee ohi ja hymyilee minulle. Hymyilen takaisin, silmilläni.JR tulee luokseni. Puristelee rintojani. Ne ovat siniset ja kovat. Ynisen nautinnosta silmät kiinni. Olen märkä ja turvonnut. Työnnän rintojani hänen käsiinsä. JR nauraa ja vääntää nänneistä. Vingun.
JR työntää kyrpänsä renkaan läpi suuhuni. Paksu kuola saa minut kakomaan ja pärskimään. Silmät valuvat vettä. Naapurimökillä jatkuu humpat. Matti ja Teppo: Mä joka päivä töitä teen.


JR tulee taakseni. Pyllistän. On hyvä olla siinä kalliolla pantavana. Pursuan kesän onnea ja spermaa. Olen oma itseni, häpeilemätön narttu. Tässä taianomaisessa paikassa, kerran kesässä, kukaan ei ihmettele, kauhistele tai tuomitse. 


Baletin mökkiviikko on jäsenetu. Mahdollisuus olla viikon ajan pervo, jokaiselle omalla tavallaan. Mökillä kaiken muotoiset, kokoiset ja ikäiset vartalot ovat kauniita. Rentouden ja turvallisuuden takaa samat säännöt kun bileissäkin. Mökillä grillataan, saunotaan, uidaan, pelataan, huolletaan köysiä, löhöillään, sessioidaan, lauletaan, tankotanssitaan, kalastetaan ja höpistään. Voit olla viikon tai tulla vain piipahtamaan. Jokaiselta kesältä on tullut uusia tuttavuuksia ja syvennetty vanhoja. Keskustella voi asiasta tai asian vierestä, saada vertaistukea tai vain olla möllötellä. 

Kokonaista viikkoa emme ole JR:n kanssa vielä päässeet viettämään mutta jo pari päivää antaa loistavan hetken rentoutua. Meillä tämä on kesän odotetuin hetki. 
Ajankäyttö pervoilussa on ikuinen ongelma. Bileissä aika loppuu aina kesken. Ja kotona niinä vähinä lapsettomina hetkinä, arki on kuitenkin ympärillä. Lisäksi meille antaa paljon kiksejä se, että ympärillä on ihmisiä. Ja koska julkinen nöyryyttäminen ei ole ulkomaailmassa soveliasta, mökki on meidän paikkamme toteuttaa itseämme. JR sanoisi että siellä olen enemmän läsnä kuin missään muualla. On helppoa antaa asioiden tapahtua kun ei ole kiire.

Ja vielä hatunnosto heille, jotka antavat viikon kesälomastaan ja ottavat vastuulleen mökin järjestelyineen vapaaehtoistyönä. Kiitos!!

2 kommenttia:

  1. "Tässä taianomaisessa paikassa, kerran kesässä, kukaan ei ihmettele, kauhistele tai tuomitse." Todella ihana kirjoitus, kesän lämpö ihan tuntui iholla.

    VastaaPoista