sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pidetään sovitusta kiinni

JR:

Lauantai-iltana ravintolaan...eli bile-ilta tiedossa. Minkki vei lapsia hoitoon hyvissä ajoin iltapäivällä. Itse jäin kotiin hakemaan tuntumaa illan bileisiin. Olimme sopineet, että voisimme katsoa löytyykö nurkista jotakin kirpputorille vietävää. Bileiden yhteydessä on usein second-hand shop, josta voi katsella uutta rekvisiittaa.

Minusta on mukavaa saada kosketella kahleita, köysiä, kuminauhoja yms. jotenkin mielikuvitus alkaa tekemään työtään ja tulee miettineeksi miten tämänkin voisi kiinnittää tuosta ;) En työstä sessiota valmiiksi, mutta yleensä on joku erityspiirre jonka ympärille rakennetaan. Esim. meidän uusi harness-gägi tai pylly(anaali)koukku. Minkillä kun on peppu ja hänen pyllyään käytetään. Ei siis perse tai joku muu ällö sana :)

Ilta eteni leppoisassa hengessä ihan kahden. Bileet ovat tähän saakka aiheuttaneet jännitteitä välillemme. Ja vaikka olen itse myös ollut halukas lähtemään niin olen kovasti miettinyt miten minun kuuluu siellä olla. En koe olevani exhippari enkä koe tarvetta näyttää voimiani tai valtaani kenellekkään. Minkki taasen olisi onnensa kukkuloilla jos voisi olla paljon käytössä...kai?

On ollut puhetta siitä kuinka haluaisin Minkin olevan salonkikelpoinen, kiltti ja kuuliainen, joka haluaisi tarjota itsesään parhaat puolet, ettei minun tarvitsisi joka asiaa vääntää ja vängätä, vaan että voisi tyytyä osaansa ja sanoa kyllä, tottakai Herrani. Minkki halusi kokeilla tätä lähestymistä illan bileissä. Minulle asetelma sopi paremmin kuin hyvin.

Illan piiskaus
Inhimmillinen tekijä astuu kuvioihin. Syy ja seuraus, en tiedä kuinka taidokas pitää olla, siinä että unohtaa osan piiskausvälineistä kotiin. Syytän tästä luonnollisesti Minkkiä joka kanteli mustaa laukkua ja sanoi ottaneensa kaikki tavarat (keskeltä lattiaa). Joten ettei tarvinnut muuta keksiä, niin tätä pidettiin syynä piiskaukselle. Minkki pukille pylly nätisti valokeilassa, odottaen mitä seuraavaksi tapahtuu. Halusin tilanteesta jotain itsellenikin, joten Minkki sai köyttä ympärilleen näyttääkseen edes teatraalisesti avuttomalta ja pakoon pääsemättömältä. Puhuttiin hetki säännöistä ja tiedustelin onko kaikki ok. Vastauksena sain, että on ja voisit jo aloittaa...ajatella että minulla on noin kärsimätön narttu, heh, kyllä sä saat...

Lämmittelyä ja läpsimistä, tunnustelua ja totuttelua siihen miten Minkki reagoi. Hapsupiiskalla löin jo vähän kovempaa. Kävin kysymässä vointia ja oli edelleen ok. Hassulla tavalla minut valtasi rentous ja kiireettömyys. En välittänyt ypärillä olevista ihmisistä, näkyi vain kasvottomia hahmoja, jotka ilmeisesti katselivat touhuamme. Minua kiinnosti ainoastaan Minkki ja hänen upeat pakarat...ajattelin että olen kyllä onnekas sillä noi on just mun :)

No mutta yllätyssektori, ja todella mukava sellainen. Olen juuri hiljattain tutustunut uusiin ihmisiin. Yksi todella ystävällinen herrasmies tuli viereeni ja pysähtyi hetkeksi juttelemaan. Kerroin ikävästä tapahtumasta, eli siitä että Minkin toivoma paksu nahkavyö oli jäänyt kotiin. Minulle tarjottiin kokeiltavaksi käsintehtyä nahkahapsupiiskaa, joka oli huomattavasti raskaampi kuin minulla on. Pari lyöntiä, jotta edes vähän tajuan minne tämä uusi tuttavuus haluaa iskeytyä. Osumatarkkuus alkaa olemaan sitä luokkaa että kaikki saadaan osumaan pakaroille. Hyvä voimme siis aloittaa varsinaisnen rangaistuksen.

Ajattelin ehdottaa että 40 iskua yhtenä sarjana voisi kuitata sen nahkavyön unohtumisen ja että nämä iskut on kyllä kovempia kuin aiemmat. Minkki painoi katseensa alas ja mietti hetken. Vastasi, että voisi ottaa ne kahdessa osassa eli 20 ja 20. Koska olen kovasti sitä mieltä, että neuvottelu ja sovittelu pitää ottaa huomioon, niin päädyin, siihen että 20+20+20 tulisi olemaan rangaistus.

60 ja valmis. Minkki ei vaikuttanut saaneen tarpeeksi joten kehitin seuraavanlaisen kuvion. Minkki sai tehtäväksi ottaa vastaan piiskausta niin kauan kuin itse haluaa. Eli kertoo kun on omasta mielestään saanut tarpeeksi. Koska Minkki on pylly minuun päin, enkä nähnyt hänen kasvoistaan mitään piti jotakin kehittää. Onneksi sain lisää apua samalta herralta, jolta olin saanut lainata hänen piiskaansa. Sovittiin, että hän olisi lisäsilminä koska siellä ei myöskään kuullut kunnolla.

Homma aloitettiin.
 Nyt päästään siis varsinaiseen aiheeseen, eli sadistin euforiseen tunteeseen. Olen aina kontrolloinut tekojani ja himmaillut silloin kuin kuvittelen tehojen olevan riittävät. Nyt minulla oli tilanne jossa sain vapaasti antaa mennä. Välineellä joka oli juuri sopivan raju, mutta samalla turvallinen jotta iskut voi todella viedä loppuun saakka. Aivan kertakaikkisen mahtavaa. Kaikkiaan tässä setissä Minkin pakarat tai no pakara sai n. 60-100 iskua ennenkuin hän ilmoitti viihtynensä riittävästi.

Minkki irroitettiin jaloittelemaan ja hän kiitti kauniisti kaikkia tähän osallistuneita.
Illan haluan tässä kohtaa tiivistää pariin asiaan. Minkki oli aivan uskomattoman salonkikelpoinen, hän piti sovitusta kiinni, kiitos! Itse olin mielestäni rento ja iloinen. Tein tärkeimmälle ihmiselle mahdolliseksi nauttia täysillä, pidin siis sovitusta kiinni. Lisäksi kiitokset mukana olleille...henkilöin heidät heidän omien toiveiden mukaisesti...eli nikit kyllä löytää paikalleen jos se heiltä sallitaan.

Ilta ei päättynyt tähän. Minkki sai vielä muutakin. Ehkä tähän palataan vielä.

Ilostuisin muuten jos Minkki itse sanoisi muutaman sanan hänen maailmastaan katsottuna....

JR

_________________________________________________________________________________

Minkki palaa astialle varmasti vielä myöhemmin =)
Tosiaan kiitos ja anteeksi kaikille iltaan osallistuneille. Tänään on ollut melko onnellinen olo...

Pienen yksityiskohdan voisin lisätä tähän piiskaustapahtumaan josta JR kirjoitti.
Itse piiskaus oli päättynyt mutta olin yhä kiinni penkissä, kun tunsin pienten silkkisten käsien silittävän pyllyäni.
Suloinen subikoira kurkkasi minua, "sinulla on aika lämmin pylly".
Oli ihana tavata Tetris !!

4 kommenttia:

 1. JR,

  Oli ilo tavata bileissä ja on mukavaa huomata miten kirjoituksesi kuvaa aidosti hienoa piiskaustanne.

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ilo tavata ja vaihtaa pari sanaakin. Ko.(bile) piiskaus oli varauksetta antoisin tähän saakka kokemistani. Ja vielä kerran kiitos hapsupiiskan lainaamisesta. Ja kiva saada kommenttia, mukavaa kuulla että osasin kirjoittaa tapahtuneesta :)

   Kirjallisessa ulosannissani on vielä harjoiteltavaa. Onneksi on oma oikolukija joka auttaa välillä ajatusten pukemista ymmärrettäviksi lauseiksi ;)

   Poista
 2. Samat sanat, oli mukava tavata teidät ja havaita, että tehän olette kivan oloinen pariskunta, joka osaa myös irrotella. ;) Minkki olet kyllä oikea pikku lady, jolla on ihastuttava peppu! Teki kieltämättä mieli pyytää JR:ltä väline omaan käteeni hetkeksi kun toimianne katselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavista sanoista. Minulla kun on vielä harjoittelemista tuossa bilekuviossa. Hymyilyttää jo ajatuskin, että Minkin taakse muodostuisi piiskausjono... Rehellinen mielipide on etten edes tiedä mitä olisin sinun pyyntöösi vastannut, koska tilanne oli minulle "uusi". Sen tiedän, että Minkin pylly olisi ollut siitä innoissaan....Onneksi saamme hänet varmasti uudelleen kiinnitettyä, jos sellaiseen ilmenee tarvetta.

   JR

   Poista