maanantai 20. tammikuuta 2014

Turn me on

JR puhuu :


Tässä eräänä päivänä olimme kokoontuneet harrastuksen parissa touhuavien henkilöiden seuraan ns. ”kokoukseen”. Ei liity pervoiluun, jos niin kuvittelitte ;)
Minkki kävi hakemassa ilmeisesti kahvia toisesta huoneesta. Palatessaan hän huomasi minun katselevan häntä. Minkki käveli huoneen keskeltä todella viehkeän naisellisen houkuttelevasti, pylly keinuen, nilkkoja ojennellen ja samalla hän katsoi minua kutsuvasti silmiin. Häkellyin hieman saamastani suosiosta. Se tuntui todella ihanalta. Olin niin ylpeä ja iloinen kun mielessäni mietin, että kaikki näkivät mitä  naiseni halusi tarjota minulle. Voiko enää parempaa huomionosoitusta olla?

Kun olemme muiden seurassa, niin tunnen dominoivan puoleni heräävän silloin kun Minkki haluaa olla nätisti ja kohtelias. Jotenkin koen, että silloin kun hän käyttäytyy erityisen edustuskelpoisesti niin olen onnistunut koulutuksessani. Tämä saa aikaan veren pakkautumista tiettyyn elimeen kehossani.

Ei, en tarkoita että meillä olisi DD suhde (domestic discipline) enkä vaadi tai ohjaa häntä olemaan tietyllä tavalla silloin kun ei ole kyse sessiosta. Parasta tämä onkin silloin kun se tapahtuu odottamatta ja pyytämättä.

Penis, kyrpä, kalu tai pippeli. Tunnustan olevani peniskeskeinen. Kaikki kosketus tuntuu hyvältä. Kaluuni kohdistuva kosketus on vaan niin ykkönen. Palaan siihen ihan kohta. Kerron ensi toisesta kosketuksesta. Minkki oli tarjonnut minulle käsitöinä ihanan laukeamisen. Hitaasti edeten, reilusti öljyttynä olin saanut nauttia hänen tarjoamastaan palvelusta. Laukeamisen jälkeen on yleensä ”tyhjä olo”. Hyvä olo, mutta samalla sellainen tila jossa ei oikein halua mitään. Tällä kertaa makasin raukeana selälläni, silmät kiinni keskittyen hengityksen tasaamiseen. Samalla tunsin kuinka kädet hellästi hivelivät sisäreisiäni. Kevyesti kynnet kulkivat ihollani. Kosketus tuntui jostakin syystä niin hyväilevältä. En tiedä miksi juuri silloin tuntui, että Minkki halusi tehdä niin. (tarkoitan että tietenkin hän haluaa aina koskettaa juuri sinne minne käsken). Kiireettömyys, se ettei minulta odotettu muuta, mitään ei ollut sovitusti kesken enkä ollut tätä pyytänyt sai minut tuntemaan kuninkaaksi. Kosketus oli mahtava :)

Niin siihen munien ropeltamiseen. Minkki saa minut kiihoittumaan ja paisumaan helposti koskettelemalla. Pidän siitä kun kyrpäni öljytään ja sitä kosketellaan. Tapoja on monia, käyttämällä mielikuvitusta ja kokeillen uutta. Pidän myös siitä kun Minkki palvelee minua suullaan.

Kehitys on ollut mahtavaa, sillä kun tapasimme niin Minkin suu oli kokematon ja siveellinen. Silloin ensimmäinen suihinotto päättyi suuhun laukeamiseen. Sain vihaisen hämmästyneen katseen saatesanoilla: et enää ikinä tee noin. Kohautin olkapäitäni ja kerroin etten voinut tietää ettei avonaiseen suuhun saanut laueta :) voittajafiilis! No nykyään saan panna Minkkiä suuhun ja tietyin ehdoin myös laueta sinne. Suun käyttö on asia jota tavoitellaan. Eli deepthroating, jossa saa panna avonaiseen suuhun syvälle. Opettelu on vielä vähän vaiheessa, mutta suunta on oikea, eikä Minkki enää niin paljoa kavahda jos hänen kuolaansa vähän valuu suloisia poskia pitkin....it turns me on :)

Vielä tähän kirjoitan niistä pikkujutuista, jotka saavat minut innostumaan. Silloin kun Minkki muistaa asioita, josta on jossain kohtaa puhuttu. Se osoittaa kiinnostusta ja kunnioitusta. Käytännössä esim. lakatut kynnet tietyllä värillä. Erään kerran olimme harjoitelleet orjattaren asentoja (Gorean). Myöhemmin eräässä sessiossa käskin ottamaan asennon jossa Minkki oli pylly pystyssä, hartiat maassa, kädet selän takana ja tärkeimpänä oli olla pää käännettynä vasemmalle (asia jota en ollut erityisesti maininnut) silti hän MUISTI sen. Hienoa, siitä sai silittelyä! Pikkujuttuna vielä sheivaaminen. Olen kertonut Minkille että hänen täytyy pitää huolta siitä, että tavara on aina priimaa, eli salonkikelpoista. Minua kiihoittaa ajatus, että Minkki haluaa tarjota pimppinsä täysin paljaaksi ajeltuna. Koulutus on myös tässä purrut, sillä minä olen saanut kunnian viedä nartultani posliini-neitsyyden :) Nykyään myös Minkki nauttii siitä.

JR

2 kommenttia:

  1. Minusta tämä oli hyvä ja tärkeä teksti, sillä monesti annamme liian vähän palautetta toisillemme siitä, mikä meistä on heissä kivaa ja onnistunutta. Ainakin nostin tämän aiheen meillä puheeksi, sillä välillä tuntuu, etten edes tiedä mistä toinen puolisko oikeasti tykkää. :/ Se pitäisi vain sanoa! Onneksi sainkin sitten tietää muutamia seikkoja ja painotuksia mm. sessiointiin liittyen, joita olin joutunut ennen vain arvailemaan.

    VastaaPoista
  2. Kerro se sanoin. On todellakin hämmästyttävää kuinka hankalaa on sanoa asioita ääneen. Toiveilla kun todellisuudessa on taipumus toteutua. Muistetaan tämä ja varmasti nautimme sanojen voimasta.

    JR

    VastaaPoista