sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Paskasubi vs paskamaster

vai oliko se sittenkin ihminen vs ihminen ?

Sain JR:ltä palautetta pari päivää sitten tapahtuneesta sessiosta. Olin ollut äänekäs ja vastahankainen.
Totta mutta mitä sitten ? Se oli kuulemma ärsyttävää ja jopa aiheuttaa turn offia.
Ymmärrän, tiedän että herrani kaipaisi nöyrää ja palvelunhaluista subia. Herää kuulemma kysymys, enkö oikeasti haluakaan tätä ? Totta hitossa haluan ! Minä vain, no, minä olen minä.
Osaan minä olla nöyrä ja joskus jopa palvelunhaluinenkin.  En aina ... tai usein.

Mistä vastarinta sitten johtuu ? Kertokaapa se rakkaat lukijat.
Itsesuojeluvaisto ? Tai ehkä jopa nautin siitä, kun saa laittaa hanttiin ja saan kunnon vastuksen.

Mitä tehdään kun toiveet eivät kohtaa? Tehdäänkö vuorottelusessiot? Vain onko se niin että todellakin olen paskasubi jos en osaa alistua heti, aina, kaikissa tilanteissa ?
Tuntuu myös että nettiporno osaltaan muokkaa odotuksia ja oletuksia sekä varmasti myös ennakkoluuloja.
Keskustelupalstoilla myös törmää välillä raamituksiin. Kuinka monta piiskaniskua on paljon, millainen on oikea asenne, mistä isovarpaan asennosta tunnistaa OIKEAN subin / masterin / kinkyn / pervon.

Varmasti moni muukin joskus miettii, kuinka paljon helpompaa olisikin olla olematta pervo. Mutta mitä kun se kasvaa sisältäpäin ja on osa sinua, osa perustarpeitasi. Molemmat olemme joutuneet olemaan ilman vinoa puoltamme. Sitten löysimme toisemme, pääsimme toteuttamaan itseämme.
Nyt kun elämä on asettunut uomiinsa ja jokunen vuosi on takana ja vieraskoreudet on heitetty romukoppaan, alkavat odotukset nousemaan eri lailla pintaan.

Minä ymmärrän miestäni. Tiedän myös että meidän vinossa paketissa kulkevat mukana myös parisuhde ja laskut ja tiskivuorot ym. Tiedätkö sinä, kultaseni ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S yllä mainitussa sessiossa sain pesäpallomailasta. Arvatkaas minne ;)

Herrani on väläytellyt muovipussisessiosta. Minulla on ahtaanpaikankammo ja menen paniikkiin kaikesta mikä on kasvojen edessä tai vähääkään häiritsee hengittämistä joten saattaa tulla mielenkiintoinen tapahtuma... Jäädään odottamaan mielenkiinnolla =)

3 kommenttia:

 1. Aivan mahtava blogi! Kiitos siitä. Olen samanlainen kuin sinä ja ihanaa lukea etten ole ainut "paskasubi" mutta jatketaan eteenpäin ja opitaan aina vaan lisää....

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava blogi. Kiitos siitä.
  Mutta saannen ilmaista eriävän mielipiteen tuohon "paskasubiin".
  Minun mielestä ei ole paskojasubeja vaan on haastellisia ja vähemmän haastellisia subeja ;)

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos kommenteista ! Paskasubi onki ystävältä lainattu sana jota käytetään humoristisessa tarkoituksessa vaikka yhteen lauseeseen liitinkin sen vähän vakavissani. Eli siis en tarkoittanut paska subi ;)

  VastaaPoista