maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulustressi

 Niin se joulu yllätti tänäkin vuonna. Hirvee kiire ja hosuminen ! Täytyy myös tunnustaa että kun minä stressaan ja tulen ärtyneeksi niin se roiskuu myös viattomien kanssa-asujien päälle.
Herra sai tarpeekseen kaikesta kaakatuksesta ja kertoi että se on illalla pienen piiskauksen paikka. Näytti kuulemma siltä että Minkki on kovasti sen tarpeessa. Saattoipa olla että niin todellakin oli.

 Illalla sain ensin virittäytyä tunnelmaa seisomalla alasti asennossa olohuoneen nurkassa silmät kiinni. Se oli hyvä aloitus. Pikku hiljaa tunsin rentoutuvani ja työnsin kaikki joulupukin hommat mielestäni.
Minulle työnnettiin kuulat sisälle ja JR talutti minut sohvalle istumaan. Jalkani nostettiin lämpimään vesivatiin (!) jossa oli jotain ihanaa tuoksuvaa.
Jottei kuitenkaan hemmottelu nousisi päähäni, napsautettiin käsiraudat ranteisiini. Jalkojen pehmetessä vedessä sain tehtävän etsiskellä tietokoneelta kuvan naisesta kontallaan tappi pyllyssä. Herrani sitä katsellessa runkkasin häntä hieman.
Jalat kuivattiin ja rasvattiin ja sain kontata JR:n perässä makuuhuoneeseen. Käskettiin nousemaan sängylle vatsalleni. Jalat kiinnitettiin painavaan metalliseen jalkarautaan.
Minulla oli rästissä 75 iskua. Herra aloitti urakkansa ja minä "nautiskelin". "Montako iskua on tullut tähän mennessä ?" Öö? Mietin kuumeisesti, ei niin hajuakaan. "15 ?" Naurusta päätellen ei osunut lähellekään.
Niitä oli kuulemma ollut 45 mutta nyt pitää aloittaa alusta että pääsen laskuihin mukaan. Epäreilua.
(Näin on käynyt aikaisemminkin ja sen jälkeen olen aina varmuuden vuoksi laskenut mielessäni iskut että osaisin vastata tarvittaessa. Paitsi tällä kertaa...)
120 iskun jälkeen minut käännettiin selälleen ja sain pyllypanon. (Anaaliseksi on minulle aika tuore aluevaltaus eikä kovin helppo juttu vieläkään mutta palaan siihen aiheeseen toisen kerran.) Kannatelin käsilläni jalkarautaa, jalat vedettynä koukkuun mahan päälle. Herrani lauettua minut käännettin jälleen mahalleni.
Vuorossa steariinia Yleensä olen kestänyt steariinia hyvin mutta nyt vastapiiskatulle pyllylle se tuntui niin ikävältä että kirvoitti minusta jokusen kyyneleenkin. Tarpeeksi minua kidutettuaan, JR komensi minut suihkuun siistiytymään.
Oli ihanan rento olo ja ajattelinkin session päättyneen siistiytymisen myötä. Irrotin kaulapannan ja kaivelin yöpaitaa kaapista kun JR ilmaantui paikalle. "Mitä, mitä ? Antoiko joku luvan ottaa pannan pois? Takaisin paikallasi!"
Kerrattuamme hieman orja-asentoja sain palkintoni. Orgasmeja, orgasmeja!
Uh, olin aivan puhki.Sain keräillä itseäni rauhassa ja kömpiä sitten herran luo sohvalle kainaloon ja kaulapanta poistettiin. Joulustressi oli hävinnyt! Ihana mies !  <3

Hyvää ja pervoa Joulua kaikille !!
T: Minkki ja JR

4 kommenttia:

 1. Sattumalta löysin blogiinne :) Tervetuloa vastavierailulle submission.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Huh, kivaa luettavaa. Itsellä vain haavessa noi kinkyjutut, ainakin vielä.. mutta hyvä kun lukemalla saa ees runkkumatskua..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva että viihdyt !
   On hauska ajatella joku runkkaamassa ja lukemassa samalla meidän touhuja =D
   Toivottavasti pääset joku päivä toteuttamaan itseäsi ;)

   Poista