maanantai 16. joulukuuta 2013

Esittely

On ollut ihanaa ja hämmentävää huomata kuinka monta kertaa pientä blogiamme on luettu! Ja kommentoitukin !! Kiitos!!
 Yleisön pyynnöstä kerromme hieman itsestämme ja historiastamme.

Minkki : Kai minä olen ollut "tällainen" aina. Vino, pervo, kinky, masokisti, sub. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Samanhenkiset ihmiset ja yhteisön löysin v.2001 Turun Baletin myötä. Bileet ja klubit avasivat ihanan uuden maailman exhippariksikin itsensä tuntevalle. Vuodet ovat kulkeneet vaihtelevasti BDSM-maailmassa aina kumppanista riippuen mutta oma kaipaus ja tarve ei ole koskaan sammunut.
Kunnes vastasin erääseen deitti-ilmoitukseen...

JR : Poikana sidoin oikean poliisimiehen vanhempieni kahvipöytään. Tuntui hyvältä.
Nuorena köysi oli minusta kiehtova elementti. Opettelin solmuja ja sidoin kaikenlaista käyttäen äitini pyykkinarut leikkeihini. Aikanaan kasvoi amisviikset ja eräänä iltana löysin netistä BDSM-kuvia. Kaluni seisoi kuin ratapölkky. Runkkasin järisyttävän orgasmin. Nopeasti tämän jälkeen kasvoi tietoisuuteni siitä että en ole yksin, välillä pelottavienkin, ajatusteni kanssa. Ja että naisen sitomisesta ei joudu vankilaan =)
Siitä se lähti. Kokeiluja, harjoittelua, erehdyksiä, elämää...
N. 15 vuotta sitten löysin skenen omassa kaupungissani ja uskaltauduin yksin bileisiinkin ihmettelemään vaikken ketään tuntenutkaan entuudestaan.
Tätä seurasi kymmenen vuoden vanilja-suhde. Tänä aikana kulutin nettipornoa ja haaveilin elämästä jossa kaikki minusta voisi olla elossa.
Avioero.
Laitoin deitti-ilmoituksen silloiseen Leikkikehään...

Me : Tapasimme netissä. Chattailua... Sähköposteja... Puheluja... Pitkiä keskusteluja...
Ensitreffit ja ensisessio =) Kolisi ja kovaa vaikka välimatkaa oli parisataa kilometriä.
Säätöä ja arjen integrointia. Kahden aikuisen elämän yhteensovittamista.
Rakkautta ja BDSM:ää, jotenkin uusi yhtälö sekin...

Olemme melko "nuoripari" , yhteisiä vuosia takana vähemmän kuin viisi. Itse emme enää niinkään nuoria, kai tässä keikutaan jo keski-iän kynnyksellä.
On sun lapsia ja mun lapsia ja taloremonttia. Normisettiä siis, mutta harvempi kai remontoi munalukolla lukittua kellarihuonetta ;)

Edelleenkin opettelemme toisiamme. Sessiomme muuttavat muotoaan. Syvenevät. Kriisejäkin on ollut. Tunnemme että on vielä niiiiiiiiiiin paljon asioita koettavaksi, rajoja ylitettäväksi ja huippuja saavutettavaksi.
Olemme löytäneet toisemme ja viimeinkin toteutamme niitä asioita mistä olemme vain voineet haaveilla. Matka on vasta alkanut. Perille ei ole tarkoituskaan päästä mutta tervetuloa kyytiin =)

Minkki ja JR


9 kommenttia:

 1. Kiitti taustavilautuksesta! Toivottavasti en vaikuta mollaavalta, mutta sanonpa ääneen ajatuksenjuoksuni. Nimenne aiheuttavat pientä hämmennystä. Minkistä tulee mieleen enkkukulttuurien minx, jolla siis puhutaan vahvasta ja veijarimaisesta mimmistä: periaatteessa pelinaisesta. JR:stä tulee taas mieleen junior. Toisaalta tämä kommentoija ei ole ikinä esim. katsonut Dallasia. ... Nooh, ihmisille tulee mieleen eri asioita, ja joillekin sanat ovat ylipäätään pienemmässä roolissa. Kaikkea onnea ja hupia teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tästä esittelystä! Hienoa kuulla teistä enemmänkin. Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Kiitti taustoista! Valaisi kuin taskulamppu kellaria. Kiinnostavaa saada aktiivisten kinkyblogien joukkoon yksi, jossa parisuhde on tällä tavalla pidemmältä juurtunut. Ja taitaapa olla myös ainoa, jossa molemmat kirjoittavat osapuolet ovat jo nuoruudestaan tietoisia kinkyjä. Whihii! Jatkakaa.

  VastaaPoista
 4. JR todellakin tulee viittauksesta Dallasiin. Eräs ystävä antoi tämän nimen koska mieheni hallitsee täällä omaa "ranchiaan" =D
  Minusta kuulemma tulee mieleen minkki (siis se eläin). Pieni mutta pippurinen. Rimpuilee otteessa hampaat esillä vääntyen mihin vaan solmuun päästäkseen irti =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranch ja kellari, mainiota. Myös Minkki-nimi hymyilyttää nyt paljon!

   Poista
 5. Baletin tammikuun Uniformal-bileissä onkin sitten varsinaissuomalaisten pervobloggareiden kokoontumisajot???

  //blondi

  http://molinay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Työnnetäänkö neilikka korsettiin että tunnistaa XD

  VastaaPoista
 7. Heh, maailma on niin pieni. Eihän me mitään neilikkaa enää edes tarvita, kun kerran tutustuimme yhteisen ystävän kautta. Voi näitä yhteensattumia.

  VastaaPoista