maanantai 9. joulukuuta 2013

Herran puheenvuoro :

Minä tahdon, minä haluan, minä otan. Minulla on valta ja sopimukset mihin vaan. Ei, näinhän tämä ei todellakaan mene...

Itse ajattelen herran elkeet niin, että saavuttaisin aikanaan vallan jota kunnioitetaan. Herran seuraa ja huomiota kaivattaisiin. Herra ei ota eikä anna vaan hänelle halutaan antautua ja alistua. Tarvitsen luvan alistaa. En olisi kiinnostunut henkilöstä joka ei itse halua polvistua eteeni. En myöskään kiinnostu ns. kynnysmatosta, panoautomaatista. En halua enkä oleta, että kaikki olisi alistuvalle helppoa ja tekisi kaiken automaattisen mielellään. On ymmärrettävää kieltäytyä jos tarjoan pakastimessa ollutta kurkkua työnnettäväksi vaikkapa nyt pimppiin. Mutta halu sen ottamiseen pitää olla. Testaan halua alistua tehtävillä esim. pukeutumissäännöillä. Suorittaessaan annettua tehtävää narttuni näyttää minulle, että hän antaa minun olla vallassa. Myöntymällä hän antaa sen tarvitsemani luvan pitää häntä orjattarenani.

Annoin nartulleni (minkille) tehtäväksi kirjoittaa blogia, jotta voisimme jakaa ajatuksia vinon elämämme vaiheista. Minua on pyydetty osallistumaan ja koenkin, että tämä on osaltaan viihdyttävää ja toisaalta ajatuksia avaavaa.

Haasteellisena näen kokonaisuuden hallinnan. En halua koskaan hallita enkä alistaa ketään kokoaikaisesti 24/7, mutta selvästi huomaan tarvitsevani jotakin muuta kuin makuuhuonepiiskausta tai bileissä taluttamista. Nykyään minulla on suuri onni saada toteuttaa D/s asetelmaa ilmapiirissä, jossa on tilaa kokeiluille ja keskusteluille. Tämä on mielestäni yksi tärkeimpiä asioita, jotta voisimme kehittää molemmille "sopivaa" elämistä.

Edelleen koen vaikeaksi käyttää valtaani täysillä. Harkitsen monesti voinko oikeasti vaatia sitä ja tätä. En tiedä mikä jarruttaa, mutta selvästi haluan kontrolloida itseäni. En päästä itseäni siihen tilaan, että voisin toteuttaa kaikkea mitä ajattelen. Ehkä se on se lupa-juttu. Ehkä en usko että minuun luotetaan ja saisin olla juuri kuten haluaisin. Koska ajatuksissani olen melko pelottava, jopa itse hätkähdän välillä. En voi ajeluttaa minkkiä ympäri kaupunkia tappi pyllyssä. En voi sitoa yöksi patteriin, en voi vaatia suihinottoa kauppareissulla. Vai voinko sittenkin? Miksi se on hankalaa? Arkielämä asettaa ajankäytöllisiä haasteita. Kotona ei aina ole aikuisten rauhaa. Joskus ajatukset pyörii sähkölaskuissa. Mutta kaikki nuo on taklattavissa. Onko se sittenkin se lupa, tieto siitä että saan ja voin? Arvioin itseäni: olenko sellainen herra jolle voisi alistua täysin...

Minkistä ja hänen edesottamuksistaan kirjoittelen sopivana ajankohtana.

JR


3 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa saada lukea Herran näkökulmaa! Dominointi vaikuttaa niin vaikealta ja haastavalta, etten voi muuta kuin todeta että mielenkiinnolla luen kaikkea mitä siitä taidolla kirjoitetaan.

  Kokonaisuuden kannalta olisi muuten näin lukijalle kiva, jos voitte jossain vaiheessa raottaa suhteenne lähtökohtia. Onko niin, että teidän suhteessanen on kaksi kinkyä löytänyt toisensa, vai onko toinen suostutellut toisen mukaan, vai miten?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa saada kommentteja, kiitos Tetris ! <3
  Joo, tarkoitus olisi kirjoittaa pieni esittely meistä. Koitan hoitaa sen mitä pikimmin =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Pieni esittely olisi todella hyvä, jään odottamaan.

  VastaaPoista