sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Merkitty

Sain isännältä lahjaksi tehtävän ja lahjakortin lävistysliikkeeseen.
Tehtävän annossa luki näin:
" Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut merkitsemistäsi. Minkin tulee olla omistettu minulle.
Annan sinulle tarvitsemasi käytännön tarvikkeet tehtävän suorittamiseksi.
Jatkossa sinulla tulee olla christina-lävistys, jota kannat ylpeänä ja pidät sitä muistutuksena kenen omaisuutta olet.
Lupaan pitää sinua kuten tahdon: Herrasi "

Olemme useampaan otteeseen keskustelleet merkitsemisestäni ja yhtenä vaihtoehtona oli alapään lävistykset.
En ole varsinainen "lävistysihminen" eikä minulla ole lävistyksiä entuudestaan. (Paitsi vähän aikaa sitten hankittu surface, sekin isännän reippaalla kannustuksella.)
Muutaman kuukauden (itse asiassa neljän) pyörittelin ajatusta ja välttelin kiireisiin vedoten lävistysliikkeeseen menemistä. Nyt sitten oli pakko koska lahjakortin voimassaoloaika oli umpeutumassa.
JR oli päätynyt vaihtoehdoista christinaan ja christina minulle laitettiin. Valmistellakseen minut lävistystä varten, isäntä sheivasi minut erittäin huolellisesti etukäteen.
Kieltämättä tilaisuus oli aika kiihoittava. Makasin toimenpidepöydällä pimppi paljaana JR:n seisoessa vieressäni ja virnuillessa silmiini.
"Ei se satu"
Sattui se ! Ihan hitokseen!
Jäykin jaloin konkkasin isännän käsipuolessa roikkuen ulos liikkeestä. JR keksi toimenpiteen jälkeen kävelyttää minut kaupungille syömään. Sain kehuja urhoollisesta haaravaapunnasta aran alapääni kanssa.
Mutta on se kyllä kaiken vaivan arvoinen. Koru on kaunis ja muistuttaa minua siitä kenelle kuuluun ja mitä tarkoitusta varten sitä kannan.

JR:
Halusin merkitä narttuni. Halusin haastaa narttuni. On olemassa pantoja ja sopimuksia, mutta tällainen tehtävämuotoon aseteltu merkitseminen on jotain paljon muuta. En painostanut tai edes muistuttanut narttuani annetusta tehtävästä. On todella palkitsevaa kun hän itse pyysi ; voisiko nyt olla se päivä kun lävistys haetaan. Tietoisesti säännöstelen kehuja jotta narttuni pysyy nöyränä ja osaa arvostaa silityksiä. Nyt kyllä kehun silmiin katsoen: "olit suloinen työpöydällä ja tietenkin halusin palkita sinut hyvällä ruualla". ;)
P.S, mitään virnuillut kun olin kannustava =D
P.P.S Koska nautin narttuni nolostuttamisesta, lävistystä edeltävänä iltana annoin kunnon selkäsaunan ja piiskasin pakarat mojoville viiruille. Osaapahan käyttäytyä asiallisesti.


3 kommenttia:

  1. Oih, tämä on kaunis <3. Ehkäpä tätä pääsee ihailemaan livenäkin lähiaikoina?

    //blondi

    VastaaPoista
  2. Oho, oletpa rohkea! Voin kuvitella, että kivulias toimenpide. Minusta ei ainakaan tältä istumalta olisi vastaavaan.
    Samaa mieltä, tämä pitäisi sitten kyllä nähdä luonnossa. :P

    VastaaPoista