lauantai 24. tammikuuta 2015

Säännöt

Meille tuli sääntöjä arkipäivään. Omasta toiveestani.
Kaipasin kovin jotain mikä pitäisi minut kiinni todellisuudessa. Jotain mistä tietäisin päivittäin olevani omistettu ja kontrolloitu.
Tällainen jatkuva kontrolli luo minulle turvallisuuden tunteen.
JR tarttui kiinni pyyntööni ja kirjoitti sopimuksen. Aloitamme kokeilun kevyillä säännöillä.
Tällainen jokapäiväinen kontrollointi vaatii molemmilta sitoutumista ja vaivannäköä.
Jonkin ajan kuluttua, jos tämä molemmista tuntuu hyvältä, haluaisin laajentaa sääntöjä avuksi käytännön elämään kuten: laihdutukseen, kodin hoitoon, itsestään huolta pitämiiseen ym. juttuihin.
Tässä siis sopimuksemme:

" Sääntö 1
Minkki sitoutuu lähettämään Herralleen joka aamu tekstiviestin. Viestissä tulee ilmetä seuraavat asiat. Hyvänpäivän toivotus, päivän menot, joku tunnesana Minkiltä. Esim. Panettaa, sheivasin ja odotan kosketusta, kaipaan tappia pyllyyni tms.
Viesti tulee lähettää joka päivä klo 12.00 mennessä. Mitään poikkeusta tai selitystä ei hyväksytä.

Tehtävän arviointi ja toimenpiteet
Herrasi sitoutuu valvomaan tehtävän suorittamista sekä sisältöä. Jos viestiä ei ole lähetetty määräaikaan mennessä, niin Minkkiä tullaan rankaisemaan 30 iskua per pakara, sydänlastalla. Mikäli viestiä ei lähetetä lainkaan päivän aikana (klo 18.00 mennessä) lisätään rangaistukseen yhdeksi päiväksi lisäsanktio. Minkki ei saa käyttää koko päivänä pikkuhousuja ja sormenkynnet pitää olla lakattuna. Viestin myöhästyminen arvioidaan tapauskohtaisesti, riippuen paljonko viesti on myöhässä.

Virheen merkiksi Minkki kantaa AINA mukanaan lukollista ketjua, jonka hän pukee kaulaansa viipymättä heti kun Herra ilmoittaa virheestä, henkilökohtaisesti (myös puhelimella). Ketjun irroittaa Herra sen jälkeen kun rike on sovitettu. Rangaistus pyritään suorittamaan heti kun siihen tarjoutuu sopiva hetki. Suotavaa on suorittaa rangaistus samana päivänä. Herralla on oikeus suorittaa rangaistuksen täytäntöönpano milloin tahansa. Minkin tulee hangoittelematta suostua rangaistavaksi. Yksikin vastalause tai murina tulkitaan hangoitteluksi.

Vain turvasana PUNAINEN, voi keskeyttää jos tilanteeseen liittyy vaara. Oikeudet sääntöjen tulkintaan on Herralla. Rangaistuksiin voi tulla lisäyksiä myös vajaavaisesta viestin sisällöstä, ketjun pukemisen viivyttelystä ja sen unohtamisesta tms. Tähän tehtävään liitettävistä seikoista.

Säännöllä on yhden kuukauden koe-aika. Aloituksesta siis 30 päivää. Tämän jälkeen asiasta puhutaan ja yhdessä päätetään jatkosta.

Tämä sääntö on tehty yhteisymmärryksessä Minkin ja JR:n kanssa.

Sääntö astuu voimaan 22.1.2015 klo 8.00.

Sääntö 2

Herralla on oikeus ja velvollisuus puuttua Minkin tunnekuohuihin. Herralla on oikeus rauhoittaa ja hiljentää tilanna parhaalla katsomallaan tavalla. Tähän tulee liittymään kiinnipitämistä, paikallaan olemista, ojennuskeinona voidaan käyttää myös satuttamista, henkistä ja fyysistä.

Säännöllä on yhden kuukauden koe-aika. Aloituksesta siis 30 päivää. Tämän jälkeen asiasta puhutaan ja yhdessä päätetään jatkosta.

Tämä sääntö on tehty yhteisymmärryksessä Minkin ja JR:n kanssa.

Sääntö astuu voimaan 22.1.2015 klo 8.00. "

Häpeäkseni täytyy tunnustaa että ryssin homman heti alkuunsa seuraavana päivänä...
Lähetin viestin kyllä mutta siitä puuttui sovittuja asioita. Suurempi rike oli kuitenkin se että jätin kotiin lukollisen ketjun joka minun oli määrä kantaa mukanani. En voinut siis asettaa sitä kaulaani virheen merkiksi koska se oli kotona pöydällä...
(Unohdus oli rehellisesti täysin vahinko, ei mikään kokeilu)

Rikkeet sain sovittaa illalla. Pakarat ovat punaiset ja kirvelevät mutta hei, onneksi olen masokisti joten olo on onnellinen ja kiitollinen!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mielellään myös etusormi, keskisormi, nimetön ja pikkurilli ;)

   Poista
 2. Koko kättä myös minulta! Juuri tällainen kontrolli on mielestäni D/s:n ydinmehua. Ja nimenomaan tuo, että se on tarkkaan säädeltyä puolin ja toisin. Jos jostain voidaan livetä ja luistaa, niin ihminen laiskana olentonahan tekee juuri niin.

  VastaaPoista
 3. Olennaista on se, että D:osuus on myös tarkkaan sanoitettu. Koska kuten Tetris sanoi, niin on helppo luistaa myös vastuusta ellei siihen sitoudu. Sääntöjä ja määräyksiä on helppo luoda, saattaa jopa olla helppoa niitä noudattaa, mutta helppoa ei ole niiden valvominen ja järjestyksen ylläpito. Se vaatii jatkuvaa työtä. Minkki muuten ei tänäänkään onnistunut. Onneksi hän ei päästä minua helpolla, niin pysyy tämä mielenkiinto yllä :)

  VastaaPoista