tiistai 26. marraskuuta 2013

Hemmottelua

Halusin vähän hemmotella herraani hänen tullessaan töistä eilen illalla. Pukeuduin nätisti ja pienesti, ilman pikkareita ja stay up:it jalassa valmistin iltapalaa herralle. Nartun mieltä lämmitti saada kehuja mukavasti järjestetystä kotiin tulosta.
Herran syötyä katselimme netistä erilaisia tapoja nartun pysyvämpään merkkaamiseen. Olin hämmästynyt valikoiman määrästä. Oli lukittavia kaulapantoja ja korvakoruja , tatuointeja, orjarekisteri, orjakoruja jne...
Näitä selaillessamme päädyimme sivulle jossa esiteltiin erilaisia orjalle sopivia asentoja.
Herra antoi minulle tehtäväksi harjoitella sievää perusasentoa missä istutaan jalkojen päällä, polvet auki, selkä suorana, kädet polvien päällä ja silmät kiinni. Hän itse sanoi menevänsä pesulle ja minun pitäisi odottaa tässä asennossa.
Herran poistuttua ajattelin että ehdin kyllä ihan äkkiä piipahtaa tietsikalla, että kuulen kyllä kun suihku sammuu. En kuullut. Ovensuussa vihainen murahdus ja minuun iski hetkellinen jäätyminen. Ei todella ollut tarkoitus jäädä kiinni sohvalta. Piiskaahan se tiesi. Ensin takamukselle joka oli kipeä ja mustelmainen vielä viime kerrasta. Sitten selällään sisäreisille. Ja takaisin kontalleen ja remmiä pyllylle.
Asentoa harjoiteltiin uudelleen. Taisi onnistua huomattavasti paremmin...
Tässä kohtaa herrani totesi että nyt iski nälkä, mennään syömään. Siis TÄH!? Tipahdus. Mitä v...tua!?
Herrani laittaessaan itselleen syötävää kävin siistiytymässä ja jäin sitten roikkumaan keittiön ovenkarmiin.
Olo oli hylätty, nöyryytetty ja epäuskoinen. Olin vielä hetki sitten ollut täysin tiloissa, siellä missä pikku-subit hengaavat päässään. Valmiina vastaanottamaan ja alistumaan. Ja hitto, kylmää vettä niskaan. Mennään syömään joo.
Vähän taisin sanoa ääneen että ei näin voi tehdä, syö yksinäs. Herra katsoi hivenen ärsyyntyneenä ja käski painua olohuoneeseen roikkumasta. En mennyt. Käsky toistettiin pariin kertaan ja vahvistettiin viemällä korvasta olohuoneeseen. Eikä muuta. V...tu!

Hetken kuluttua minut kuitenkin halutaan jälkiruuaksi, eli nuoltavaksi. ( Suhtaudun nuolemiseen hieman ristiriitaisin tuntein. Se tuntuu ihanalta ja pidän siitä hirmuisesti mutta narttuna ollessa tuntuu hassulta nähdä herransa polvistuneena jalkojen väliin. En pidä itseäni sen arvoisena. )
Herra asetti ajastimen päälle ja sanoi että jos laukean nuolemiseen ennenaikaisesti niin tulee piiskaa jos taas pystyn hallitsemaan itseäni saan myöhemmin kunnon orgasmin. Hmm, melko motivoivaa...
Minä voitin.

Lattialle levitettiin paksu peitto johon pääsin ylellisesti käsiteltäväksi. Laukesin uudestaan ja uudestaan.
Ollessani jo täysin voipunut sain käskyn siirtyä sängylle käytettäväksi. Panoleluksi.
Herrani saatua tarpeeksi annettiin nartulle armollinen kutsu suihkuun siistiytymään ja pesemään isäntänsä perusteellisesti. Huolellisesti saippuoin ja hieroin herrani puhtaaksi. Lopuksi vielä laskeuduin hänen jalkojensa juureen ja tarjosin suuni pantavaksi ja isäntä laukesi urahdellen suuhuni.

Kuinka ihanaa olikaan käpertyä kainaloikain sohvalle filtin alle raukeana, tyydytettynä ja takapuoli kivistellen!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suihinotosta. Tämänkertainen oli harvinainen tilanne. Herrani on tasan kerran aiemmin lauennut suuhuni koska se on ollut minulle ehdoton ei. Inhoan kaikkia eritteitä, niin omiani kuin miehenkin, sekä kuolaa yäk!
Sekä inhoan kun suutani kaivellaan tai nenääni kosketaan. Siksi nämä taitavat ollakin herrani lempiaiheita kiusata minua.
Tällä kertaa halusin kuitenkin kiitokseksi tarjota tämän herralleni ja koska olimme suihkussa pystyin sen tekemään. Sain kurkkuun naimisesta muodostuvan kuolan syljeskeltyä lattialle sekä sperman huuhdottua heti suustani kun laukeaminen oli ohi.
Tämä narttu on kenties hieman rajoittunut mutta herrani voi  kyllä kertoa kuinka paljon olen edistynyt lähtötilanteesta ;)1 kommentti:

  1. Siitä se lähtee... harvaan ihmisestä irronneeseen juttuun kuolee, ja niitä
    tuppaa näissä tehtävissä esiintymään runsaanpuoleisesti. Ei mahda mitään!
    Niitä kelpaa sitten käyttää eri tavoin vaikka, köh.. hyväksi.

    VastaaPoista