keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pane mua

JR kaipaa taukoamatta ajatuksiani. Hän haluaa kuulla haluistani, toiveistani ja fantasioistani.
On sinänsä ihanaa, että on mies joka haluaa puhua ja kuunnella ja käydä läpi asioita. Mutta kun on sellainen pieni ongelma että en tiedä omia halujani ja toiveitani.
Siis kun JR on opettanut minulle monta asiaa jollaista en tiennyt olevankaan. Hän tietää paljon paremmin mitä tarvitsen ja olen vailla. Miten voin kertoa toiveistani jos en osaa haluta jotain uutta? Kun tietoni tästä pimeästä maailmasta on vasta niin pieni.

Olimme eilen yhdessä suihkussa. Polvistuin lattialle ja otin JR:n peniksen suuhuni. Nojauduin seinää vasten ja avasin suuni. JR otti tarjouksen vastaan ja nai syvälle kurkkuuni. Nautin tukehtumisen tunteesta, oksennusrefleksistä joka sai silmät vuotamaan. Lopuksi JR laukesi kasvoilleni.
Pistin kuitenkin merkille että JR himmaili ja varoi naidessaan suuhuni. Sanoinkin tästä nukkumaan mennessämme. Olemme puhuneet aiheesta pariin otteeseen ja olen sanonut nauttivani siitä että minua pannaan suuhun ja saa käyttää kovia otteita. Jostain syystä viesti ei ole kuitenkaan mennyt perille saakka.
Ajattelinkin nyt rohkaista isäntää pienellä fantasiallani joka tosin leikkii pelon ja paniikin reunamilla.

"Olen polvillani pesuhuoneen lattialla. Käteni on sidottu selän taakse. Edessäni on saavi täynnä vettä. Seisot vierelläni ja pidät hiuksistani kiinni. Painat pääni veden alle. Pelkään että happi loppuu, rimpuilen. Vedät pääni ylös ja työnnät kyrpäsi syvälle kurkkuuni. Yritän saada henkeä upotuksen jäljiltä mutta en pysty sinun takoessa suuhuni. Vetäydyt. Ehdin vetämään muutaman henkäisyn kun pääni työnnetään taas saaviin.
Ja ylös ja kyrpä kurkkuuni ja vetäytyminen. Ei, ei enää veteen, älä. Ja uudestaan ja uudestaan. Kunnes on enää vain pelkkä lannistettu, tahdoton märkä narttu. Alistettu käytettäväksi miten vain."


5 kommenttia:

 1. Ui, törkeän kiihottava fantasia!
  Tiedä sitten, toimisiko ollenkaan totena. :D

  Ei mikään ihme, että ajatuksiasi halutaan kuulla. Moniko D haluaa tai pystyy toimimaan "sokkona", tietämättä alistettavansa päänsisäisestä maailmasta? Jos et osaa haluta, niin sit vain kokeilemaan kaikkea. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olet oikeassa Tetris. Sokkona ei varmasti ole kiva toimia, eikä tietenkään pitäisikään.Toiset ne vaan on lahjakkaampia ilmaisemaan itseään suusanallisesti kuin toiset ;)

   Poista
 2. mmmmm... aivan huikee fantasia... saman tyylisesta joskus haaveillut mutta ajatellut sen olevan liikaa muille... ei näköjään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa... mmm...
   Se tulee olemaan minullekin liikaa mutta se on se juttu.
   Sitä vain haluaa syvemmälle ja syvemmälle. =)

   Poista
 3. jep.... mulla se on lähinnä pidempään ja pidempään... kunnes happi loppuu keuhoista ja on pakko antautua, tietäen että ensikerralla se ei tule olemaan yhtään sen helpompaa...

  VastaaPoista