tiistai 27. toukokuuta 2014

Kryptistä pesua

Märkä pesusieni (JR:n puheenvuoro)

Hyvä märkä pesusieni, sellainen joka imee paljon vettä ja puristettaessa valuu pitkään luovuttaen kaiken veden. Siltikin kun otteen päästää, niin se palautuu alkuperäiseen muutoon valmiina seuraavaan kylpyyn.

Subi on kuin janoinen pesusieni, joka haluaa tulla puristetuksi, upotetuksi veteen, liukkaaksi ja tuoksuvaksi saippuasta valmiina täyttämään tehtävänsä koskettaessaan omistajansa ihoa.

Tämähän kuulostaa siltä, ettei mitään muuta voisikaan toivoa, maisteri kun olen :) Onnistunut pesutulos on todellisuudessa paljon monisyisempää. Toivottavasti saatte jutun päästä kiinni.

Pesusieni:
Omia huomioita Minkki-merkkisestä pesusienestä. Kuivana tuntuu iholla karhealta, tuntuu siltä kuin se pesisi veneen pohjaa. Eikä se kastu läpi hetkessä. Parhaiten toimii silloin kun Minkki kastellaan märäksi pikkuhiljaa asteittain, kunnes se valuu lattialle. Haluankin jatkossa kiinnittää huomiota siihen miten saisin Minkin oikein halukkaan märäksi, niin että hän ei enää malttaisi odottaa päästäkseen pesemään minua. Tähän kohtaan, arvon lukijat voitte antaa vinkkejä kasteluun, niin lupaan kokeilla niitä käytännössä :)

Vesi:
Tärkeitä seikkoja, vaikka tuntuu itsestäänselvyyksiltä. Veden tulee olla juuri sopivan lämpöistä ja sitä pitää annostella riittävästi. Masokistille kivun annostelu esim. voidaan tuottaa mukavasti kastellen tai upottamalla suoraan veden alle. Tämä riippuu siitä mitä tällä kivulla halutaan saavuttaa. Minkille sopiva ”vesi” on selkein annoksin annosteltu vähitelleen lämpiävä. Haasteellista on arvioida pesuhetken lämpö, eli se kohta milloin juuri tänään tuntuu sopivalta. Pesusienen käyttö-ohjeissa tulisi olla selkeät maininnat sen ominaisuuksista. Tätä ei aina ole saatavilla, silloin joutuu hakemaan sen tuntuman itse. Hyvä pesusieni tietää miten sitä tulisi käyttää.

Saippua:
Olen minä. Eli Minkin omistajana minä toimin liukasteena. Tämä lienee omalta kohdaltani se kaikkein tärkein, mutta samalla ”vaikein” osa. Minun tulee olla itsevarma ja päättäväinen, mutta samlla en voi aiheuttaa pahaa allergista ihottumaa, sehän pilaa ilon. Haluan olla ”The Saippua”, paras mitä voi olla. Haluan että sieni haluaa pestä juuri minua juuri niin pitkään kun itse haluan. Jos ei ole saippuaa, vettä, hyvää sientä niin pesutulos on laimea.

Peseytyminen:
Tähän saakka homma on ollut aika suoralinjaista. Mutta miten se peseytyminen hoidetaan? Mistä pesusieni tietää miten pestä? Miten sienen omistaja kertoo millä tavalla haluaa tulla pestyksi? Mikä on riittävä määrä vettä? Mistä saa lisää saippuaa? Entä milloin olo on puhdas?Minkille: haluan tässä kertoa sinulle, että keskustelu ei ole arvostelua. Jos haluan sinusta jotakin, niin teen sen hyvän pesutuloksen takia. Olen sinun saippuasi, teen sinut liukkaaksi. Peset minua kuten tahdon. Puristan sinut kuivaksi varmalla otteella. Sinä janoat lisää vettä...

Seuraavaa pesua odotellessa,

JR


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti