keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Arjesta ja saappaista

 Hei!
Hengissä ollaan!
Useampi kuukausi päässyt vierähtämään viime postauksesta. Paljon on ehtinyt elämä muuttumaan tässä välissä. Eikä suinkaan edulliseen suuntaan pervoilua ajatellen. Kiirettä sinne ja tänne. Pää täynnä aikatauluja ja tehtävälistoja. Kahdenkeskinen aika on kortilla.
Molempien pinnaa kiristää jatkuva kaipuu seksiin ja sessioon.
 Onneksi meillä on kuitenkin muutamia ihania pervoystäviä jotka muistavat välillä kysellä kuulumisia ja muistutella bileistä. Kiitos murut !!

Kaikkien kiireiden keskellä olemme puhuneet JR:n kanssa arkipiiskauksesta. Se olisi tarpeellista meidän molempien kannalta. Jos en saa piiskaa pitkään aikaan muutun, sanoisinko, melko vittumaiseksi. Ja voitte kuvitella että se kiristää JR:n hermoja. Ongelma on vain siinä, että minun on vaikea taipua noin vain pelkkään piiskaukseen. Pää pistää hanttiin. Ja kun minulla pistää pää hanttiin saatan olla melko pelottava. Vaatii aimo annoksen päättäväisyyttä ja viitseliäisyyttä saada minulta silloin housut alas ja takapuoli pystyyn.
Olen sanonut JR:lle että olisi vain välittämättä vastahakoisuudestani. Ettei antaisi periksi vastalauseilleni. Mutta ymmärrän kyllä että ei se varmasti ole kovin helppoa. Parisuhde ja arki on kuitenkin kaikkialla ympärillämme joka hetki. Pervous on luontainen osa meitä molempia mutta pervouden saaminen luontaiseksi osaksi arkea vaatii vielä työtä.

 Mutta onneksi on sentään syksy !! Miksikö?
No ne kumisaappaat! Minusta saappaat ovat seksikkäitä. Ihana katsella kadulla kulkevia saapasjalkaisia tyttöjä. Mieluiten vähän liian isot saappaat niin että varret klonksuvat sääriä vasten.
Tai lyhyt mekko ja kumisaappaat. Aah!
JR on myös pantavan näköinen saapastellessaan pihalla työhousuissa ja kurasaappaissa.
 En kaipaa saappaita sänkyyni. En halua tulla naiduksi saappaissa enkä runkkaile saapasta vasten.
Pidän vain niiden katselemisesta ihmisten jaloissa. Saappat toki myös tuoksuvat kiehtovalta ja kumista pintaa on kiva silitellä.

Syksyisin terveisin : Minkki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti