maanantai 13. huhtikuuta 2015

Katetrointi

Pornon ihmeellisessä maailmassa surffatessani törmäsin katerointiin ja pee hole teasingiin.
Housuni kastuivat välittömästi nähdessäni pienen pieneen virtsaputkeen työntyvän putkia ja kuulin sen voihkeen mikä naisista lähti työstön aikana.
Lisäsin katetroinnin välittömästi "tätä haluan kokeilla"-listalleni.
Kerroin kokeilu-haaveestani JR:lle jonka vastuulle jäi katetrien hankinta.
Muutama kuukausi on mennyt virtsaputkifantasioilla runkaten, kunnes ihana mieheni eilen päätti että hetki on koittanut. "Tuo nainen pillusi paikalle, se on menoa nyt."

JR: Ajoitus,ajan käyttö ja oikea hetki ovat oleellisessa asemassa monenkin tekemisen suhteen. Eritoten haluan käyttää myös tämän elementin meidän sessioissa. Tarkennuksena Minkin kirjoitukseen, niin asia esiteltiin näin: Minkki otti asian esiin ja selaillesaan nettiapteekista katetreja hän kysyi joko näitä voidaan tilata. En sanonut mitään, vaan kävin hakemassa ne jo hankkimani välineet, heitin ne puolihuolimattomasti Minkin syliin ja sanoin, ettei tästä enää puutu kuin avoin, paljas pillu. Sain vastaukseksi katseen hänen punaisilta kasvoilta ja nolona hän sanoi, että tämä tuli nyt vähän äkkiä...

"Tule ihan tänne sängyn reunalle, ei gynekologillakaan keskellä sänkyä maata!" Ah, joo. Hämilläni hilasin itseni killumaan reunalle jalat auki ja koukussa. JR joutui vähän taputtelemaan reisiäni avoimemmaksi, sen verran jänskätti. Huomaavainen isäntäni aloitti ruiskuttamalla hivenen puudutegeeliä virtsaputkeen. Seuraavaksi tunsin kevyttä paineentunnetta ja muutaman nipistyksen.
Aloin rentoutumaan. Tuntui hyvältä, kiihottavalta ja nousevalta nautinnolta.
JR pyöritteli samalla klitoristani ja nopeaan pyysinkin lupaa laueta. Kuulin naurua jalkojeni välistä, luulen että JR nautti uudesta kokeilustamme yhtä paljon kuin minäkin.
Seuraavaksi JR työnsi yhden sormen pilluuni ja painoi kevyesti ylöspäin lisäten painetta virtsaputkessa syösten minut orgasmiin numero 2.
Lauettuani katetri poistettiin ja isäntä pääsi työstämään minua oikein olan takaa. Hän venytti minua molemmin käsin ja läimi välillä jalkoväliäni. Huutaen tulin kolmannen kerran. Kiitos herra!

Huohottelin JR:n kainalossa ja juttelimme kokemuksesta. "Onko nyt tyydytetty olo?" JR kysyi vielä.
Mm... katselin sivusilmällä sängyn vieressä lojuvaa McHurtin päristintä. Jos yksi vielä?
Voisin ihan itse? "Nouse tähän mun päälle istumaan ni saat laueta päristimellä"
Tein työtä käskettyä. Saanko ottaa sut mun sisälle? Jooko? Saanko ratsastaa samalla?
JR nyökkäsi. Istuin seisovan peniksen päälle, asetin päristimen klitorikselle ja aloitin ratsastuksen.
JR puristi lujaa nänneistäni tullessani neljännen kerran. Heitin vempaimen syrjään ja keskityin ratsastamaan JR;n tyydytykseksi. Minusta on ihana katsella laukeavan mieheni kasvoja =)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jälkipuintina katetroinnista:

-Ole aina erittäin huolellinen hygienian kanssa.
-Maltti on valttia eli pienet liikeradat, ei runkuteta niin kuin pimppiä. (Itselleni paineentunne oli se juttu eikä liike)
-Stimuloimiseen vain 3-5cm  syvälle kun ei olla katetroimassa virtsaa.
(Tässä vähän innostuttiin liikaa ja putki liikkui virtsarakossa saakka jolloin virtsarakon edessä oleva sulkijalihas joutui hankaukseen kohteeksi. Tämä taas aiheutti erittäin kivuliaan loppuillan aina vessassa käydessä.)

-Asiaan perehdytään lisää ja hankintalistaan laitetaan metallinen sounding-puikko






2 kommenttia:

  1. Tää on sarjassa en tiedä miten suhtautua, niin kuin hyvin moni asia vielä muutenkin. :) Olen työni puolesta katetroinut aika paljon ja tuntuu oudolta ajatella, että asialla voi olla tällainenkin puoli. Mielenkiintoista! :)

    Eledal

    satutajosrakastat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei Eledal ja kiitos kommentistasi :)
    Sehän on hyvä kun on jo ammattitaitokin taustalla ;)
    Totta on että monet asiat herättävät ristiriitaisia tunteita, monesti samaan aikaan inhoa ja kiihotusta. Ehkäpä juuri siinä sen viehätys...

    VastaaPoista