sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Piristysruiske

JR istuu nojatuolissa, keskellä bileitä. Hänen jalkojensa juuressa häärii Tetris keskittyneenä, sitoen JR:n pitkiä maihareita. Minä hieron JR:n hartioita hänen siemaillessa rommia ja nautiskellessa tilanteesta.
Viikko sitten ollut kinkyklubi toimi meille piristysruiskeena. Ilta oli tapahtumarikas ja kului nopeaan.
Ensimäinen kerta kun olin hallinnan alla koko illan. Sain asettua Minkiksi jo kotona ennen lähtöä ja pysyä Minkkinä pitkälle seuraavaan päivään. Dynamiikkamme toimi ja tunnelma oli kevyt ja rento.
Istuimme isommassa pöytäseurueessa. Itse istuin lattialla JR:n vieressä ja hänen käskystään. Minusta oli kiihottavaa vain olla siinä, ilman huomiota, niin että ylitseni keskusteltiin muutamalla sanalla jopa minusta kuin en olisi paikalla.

Seuraavana aamuna, heti herättyäni, sain laittaa pyllytapin paikalleen ja lähteä lenkittämään koiraa sekä valmistamaan aamupalaa JR:lle. Tapin kanssa pitkällinen kävely tuntui ensin epämiellyttävältä mutta yllättävästi siihen tottui.
Aamiaisen jälkeen palasimme sänkyyn. Istuin JR:n peniksen päälle ratsastamaan. Tapin liike pyllyssäni tuntui hyvältä ja uskaltauduin kysymään saisinko kenties ottaa tapin pois ja vaihtaa sen penikseen.
En ollut koskaan ennen harrastanut anaaliseksiä ratsastaen (enkä kovin paljon noin muutenkaan). Se tuntui kertakaikkisen upealta. JR antoi minun rytmittää itse liikkeeni ja nauttia pitkään kunnes otti omansa.


Keskustelimme jälleen kerran siitä miksi tämä kaikki häviää niin helposti arjen keskelle ja uudelleen alkuun pääseminen on välillä haastavaa. Kuitenkin molempien tarve tähän on suuri.
Omalla kohdallani alistaminen ja sessiointi nostaa mielialaa ja tekee minusta iloisemman ja energisemmän ihmisen. Hallittuna oleminen luo turvallisuuden tunteen. 

Mielenkiintoista olisi tietää mitä elimistössä/psyykkeessä tapahtuu session aikana. Rankemman toiminnan jälkeen itselläni tulee "tipahduksia" (sanottiinko niitä nimityksellä subdrop?). Pillahtelen ihan yht´äkkiä itkuun, ilman syytä. Se tuntuu hassulta kun on kuitenkin onnellinen kuin omena.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti