lauantai 16. huhtikuuta 2016

Levoton sielu

Olen kurin tarpeessa. Haen huomiota kaikin tavoin. Kaikin huonoin tavoin kuin vain osaan. Äyskin, tiuskin ja kiukuttelen. Ärisen ja murisen. Nakkelen niskojani. Toivon että hän huomaisi. Asettaisi rajat. Pistäisi pisteen toiminnalleni.
Lopulta, kesken leivontani kun paiskon jauhopussia, hän kääntää minut itseensä päin ja lyö kasvoihin. Lujaa. Hiljenen. Kyyneleet kipuavat silmiini. No niin, sain reaktion mutta lyönti yllätti kuitenkin. Meni hetki nieleskellä tilannetta.

Muistelen tuota muutaman viikon takaista hetkeä lämmöllä. Lisää kuria kiitos. Rajoilla rakkautta.
Selkeitä fyysisiä rangaistuksia. Loppuun vietyjä joihin ei selittely auta.
Kaivatessani kuritusta, en osaa mennä polvilleni ja pyytää kauniisti. Haluan ansaita kurini. Miten kilttiä tyttöä kuritettaisiin? Siksi olen ilkimys, brat.

En kaipaa sääntöjä elämääni mutta vahvojen tunteiden ihmisenä kaipaan rajoja. Sitä että joku laittaa pisteen ääliöinnilleni. Raahaa kellariin ja "hakkaa" uhman ulos. Toisin sanoen, pitää minusta huolta.



Nyt minulla on "arkipanta". Pieni, sellainen minkä kanssa voi kulkea missä vain. Huomaamaton muille paitsi minulle. JR asettaa sen kaulaani kun lähtee työreissuilleen. Panta pitää hänet mukanani ja minulla on rauhallisempi olo.

                                         -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

Olen tietenkin myös kiltti tyttö. Kauniisti käyttäytyvä. Tottelevainen. Kuuliainen. Otan kauniisti vastaan kaiken mitä minulle tarjotaan. Kivut. Nautinnot.
Olen kiltti tyttö kun minulla on hyvä itseni kanssa. Ollessani tasapainoisen seksuaalinen ja aulis. JR pitää kilteistä tytöistä. Kiehnäämisestä ja kerjäämisestä. Minusta on kiva kiehnätä. Näen hänen hymynsä. Kuulen hyrinän kun hieron itseäni hänen reiteensä. Tee mulle juttuja, jooko? kuiskaan korvaan.

Joskus pelkään että jos kiltit tytöt eivät saakkaan tarpeeksi kovaa käsittelyä? Eikö vihaisena olekin helpompi olla raju? Ja ilkeä? Työntää lattian rakoon?

Välillä on tarve päästä lattian rakoon. Tulla oikein tallotuksi.



2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä tekstistä. Kosketti kovin ja löysin paljon samaistumispintaa <3.

    //blondi

    VastaaPoista
  2. Ah, osuipa oikeaan! Kiukuttelen, tiuskin, en vastaa kysymyksiin ja olen muutenkin hieman vittumainen välillä. Sitä on niin vaikea sanoa ääneen, mutta teen sen perimmiltään juuri samasta syystä.

    Haluan köysiin. Tiukkaan hogtie-nippuun. Rauhoittumaan, rentoutumaan arjesta ja samalla laatuaikaa rakkaani kanssa. Kun olen saanut nauttia äärimmäisem tiukasta sidonnasta varpaisiin asti köytettynä avuttomana torsona, iso pallo suussa ja napakasti nahkaan huputettuna, kaikki on paljon paremmin. Julma sitominen, nipistimet nänneissä ja kunnon piiskaus pakaroille ja jalkapohjiin tekee minusta taas säyseän ja nöyrän miehen, joka palvoo maata naisensa jalkojen alla. Mutta myös niitä jalkoja.

    VastaaPoista