maanantai 10. helmikuuta 2020

Inkivääriä

Ajatus inkivääristä oli kutkutellut minua pitkään. Ajatuksissani pyöri mielikuva itsestäni kärsimässä polttavan tuskan keskellä inkivääritappi anuksessani. Voi kuinka ihanaa olisi olla avuttomana ja sidottuna voimatta välttää tuskaisaa kirvelyä!

Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja hieman nolona kiherrellen ehdotin JR:lle ostoslistaan lisättäväksi inkivääriä, luomuna ja mahdollisimmin iso. JR:stä ajatus oli mieltälämmittävä. Koska olen aika ennalta arvattava venkoilija, päädyimme myös siihen, että olen sidottuna ja inkivääritappi asetetaan määräajaksi mistä ei millään vinkumisella lipsuta.

Kävi kuitenkin niin, että pyllyreikäni joutui jäämään pois käytöstä kyseisenä ajankohta. Tapin sijasta päädyin askartelemaan dildoa sekä pientä koverrettua palasta klitorista varten.
Jännittyneen odotuksen vallassa asetuin selälleni patjalle. JR työnsi inkivääridildon sisälleni ja asetteli palasen klitorikseni päälle. Näiden päälle vetäistiin sukkahousujen yläosa pitämään inkiväärit paikallaan.

Inkivääri jalkovälissäni tuntui ensin kylmältä kunnes muutaman minuutin kuluttua lämpö alkoi levitä pimpissäni. Odotin koko ajan alkavaa kirvelyä jota ei koskaan tullut. Inkivääristä leviävä lämpö oli sykkivää ja kuumaa. Huohotin JR:än kainalossa ja anelin orgasmia. Mikä ihana, ihana tunne! Mikä suurenmoinen kiihotin!  Lämpö laittoi minut keinumaan, värisemään ja valumaan märkänä. JR painoi päristimen klitoriksellani olevan inkivääripalan päälle ja antoi minun laueta.


Nyt tiedän miten pidän itseni lämpimänä näinä pimeinä ja pitkinä talvikuukausina. Inkivääriä sisäisesti ja ulkoisesti nautittuna. Palasina, raasteena ja sauvoina. Nam!

Inkivääri ei siis toimi kiduttimena ainakaan pimpissä vaan suloisena mausteen tuojana. Pyllypuolelle kokeilemme heti sopivan tilaisuuden tullen. Toivottavasti kärsin silloin kovasti, hih.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti